Horta del davant

Aquesta és una horta que tenim a davant de casa, a la Vall de St. Daniel. Era, de fet, l’antiga horta d’aquesta casa pairal. Varem arribar a finals del 2011 i ens varem trobar amb un descampat davant de casa que s’havia convertit en aparcament dels diferents veïns, i on també s’hi acumulava un poc de pedres, runes, palets… les romegueres i altres punxes l’anaven ocupant.

Varem parlar amb els propietaris i ens varen cedir aquests mil metres quadrats, ho varem desbrossar… varem tallar un arbre caigut, varem apilar les pedres fent una espiral, varem aprofitar els palets per tancar uns 400 metres quadrats i per fer un galliner mòbil, que ha resultat ser gairebé immòbil pel que pesa, varem femar, ho varem fangar tot a mà, varem fer 12 bancals, amb instal·lació gota-gota, varem portar gallines i varem començar a plantar moltes verdures, moltes flors, alguna medicinal i algun arbre… les gallines han tingut tres vegades pollets i ara em aconseguit que no entrin a l’hort.

En aquests tres anys em tingut moments de tot en la producció, però sempre pots anar a l’hort i agafar alguna cosa.
Tot i tenir-ho davant de casa el més difícil d’un hort és la constància… sempre apareixen altres coses que et despisten, però tot i això, si plantes, reculls, i sinó reculls… moltes coses es ressembren!

Com que és l’hort de casa, anem fent entre els dos que hi vivim, però estem encantats quan ve algú a compartir una estona de feina… si en teniu ganes d’acompanyar-nos algun dia, truqueu-nos i quedem!

Som en Sergi i la Núria i podeu trobar-nos al 620650002!

Horta del Davant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s