Obrim el debat! Bases i models pels horts Urbans a Girona i Salt

Si quan parlem d’horta tenim molt clar que l’activitat, aquells quefers que li són propis i tot allò que s’esdevé entorn als espais cultivats, es mesura en temporades, volem compartir amb vosaltres la nova etapa que volem iniciar des de la Xarxa aquest inici de l’estació estival.

Amb l’experiència acumulada durant els mesos de treball conjunt entre totes les persones imbricades en la xarxa, creiem haver recollit prou material per posar sobre la taula, amb un seguit d’entrades al mateix bloc, alguns dels punts clau dels debats acumulats al llarg d’aquest temps. Una sèrie d’entrades que buscaran compartir alguns dels reptes amb els que topem a l’hora de seguir pensant i fent dels horts urbans ecològics una realitat a Girona i Salt.


Bases i debat pels horts urbans a Girona i Salt

Esperem de totes vosaltres que hi digueu la vostra, que n’expresseu visions, opcions i conviccions. Teniu l’espai dels comentaris de les entrades que seguiran a la vostra disposició per comentar-les o per contribuir-hi plantejant aquells temes que creieu rellevants, així com el correu de contacte, les trobades, actes i accions de la xarxa per enrolar-vos a l’activitat o fer arribar-hi propostes! 

One response to “Obrim el debat! Bases i models pels horts Urbans a Girona i Salt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s