Primera edició del Temps d’Horts!

És cosa per a totes les gironines coneguda que al mes de Maig, la ciutat celebra la primavera d’una manera ben peculiar: El Temps de Flors. De fa ja gairebé una seixantena d’anys, una petita part de la ciutadania es mobilitza per preparar els estands de flors, que una autèntica multitud passa a visitar.

Enguany, per celebrar la ja ben entrada primavera i aprofitant que aquesta és també una època d’efervescència als horts de la ciutat i tota la rodalia, estem molt contentes de poder-vos convidar a tots i totes a participar d’aquesta primera edició del Temps d’Horts… perquè les cols també fan flor!

Per aquesta primera edició, les activitats es concentraran el diumenge 11 de Maig, des de les 16h i durant tota la tarda a l’Hort de la Galeana. (Vegeu el mapa a baix)

Temps d'Horts

La programació serà la següent:

  • A les 16h hores, es durà a terme un taller d’hort amb les companyes que cultiven aquest tros! Sembrarem i plantarem i hi farem un espiral d’aromàtiques! Us volem animar a fer-hi la vostra aportació portant-hi alguna planta medicinal, aromàtica, ornamental… per seguir fent créixer l’hort!
  • A les 18h, farem un berenar i comptarem amb la col·laboració de Sant Pierre 7 que ens delectaran amb la seva poesia musicada!

St Pierre 7

Musicar els poemes del llibre ‘Todas las Cicatrices’ d’Alexandre Nunes de Oliveira va ser el punt de partida del col·lectiu St Pierre 7. El llibre publicat la tardor del 2013 compta amb les il·lustracions de Jaime Rodríguez i Alessio Poggianti i va ser la inspiració perquè la banda, formada pel poeta i cantat Alexandre Nunes de Oliveira, acompanyat per les guitarres d’Ia Pujol i de Nahuel Forchini comencés aquest projecte musical. Fidel al seu esperit original, St Pierre 7 està treballant de nou: cançons, cadències i melodies acústiques dissenyades a partir de l’escriptura elaborada, però sentida i emotiva, del poeta portuguès resident a Girona.

COM ARRIBAR A L’HORT DE LA GALEANA? (Des de la biblioteca de lletres de la UdG)

Com arribar a l'Hort de la Galeana

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s