La Xarxa en marxa

El passat divendres 28 de Març, va tenir lloc a l’Horta dels Químics la darrera trobada de la Xarxa. Tan sols arribar i retrobar-nos amb les companyes que cultiven el solar, ja vam comprovar l’empenta amb la que avança l’Horta dels Químics, ara que farà un any de la seva obertura. La Primavera s’hi ha fet notar, regada per les darreres pluges, i hi vam poder veure els pèsols florits donant color als bancals, els alls i les cebes que van creixent a bon ritme i les bledes que hi aporten la seva verdor característica. Ens expliquen però, que l’estrella del moment són les faves que encapçalant un bon de bancals, ja n’han fet la primera collita!

Feta la visita de rigor, comença una altra trobada amb energies renovades!

A l’ordre del dia, el punt destacat havia de ser per força l’acció de l’endemà. Les companyes que conformen l’equip que s’ocuparà de l’espai que està previst obrir, ens expliquen els darrers preparatius. Malgrat els dubtes que genera la previsió de pluja, es decideix tirar endavant segons el previst la obertura de l’hort a la zona de les Pedreres. Tanquem el punt creuant els dits perquè el temps ens acompanyi! Moltes sabreu que no és gens recomanable iniciar un hort quan el terreny és moll. A banda que el podem compactar al circular-hi, el llaurat es fa difícil i ben poc recomanable.

Seguim conversant sobre possibles activitats i sobre l’estat dels horts, el bloc, etc…  i ens posem d’acord per organitzar alguna activitat properament per seguir difonent els horts urbans ecològics. Tallers d’hort, visites guiada pels horts, taules informatives,… hi ha un munt d’idees per tirar endavant!

Us convidem a restar atentes a l’activitat de la Xarxa, a les properes convocatòries i per a les que ja tireu endavant els vostres projectes hortícoles a Girona o Salt, us animem a omplir el formulari del directori d’horts!

Podeu fer també les vostres aportacions hortícoles al Facebook!

2014-03-28 17.02.56

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s