Ultims retocs per la Campanya “Mengem-nos la ciutat”

Tothom qui s’hagi cuidat alguna vegada d’un hort, sap bé que a l’estiu la feina es multiplica; rebossa. A la Tardor, però, una vegada sembrats i plantats els cultius de la temporada, podem prendre’ns un petit respir. És aquell temps tradicionalment emprat en arreglar i esmolar les eines, refer els coberts per passar l’hivern i gestionar les conserves de les collites.

Aquest final d’estiu i inicis de Tardor, a la Xarxa hem estat treballant per preparar un bon rebost tot dissenyant la campanya #mengemnoslaciutat. Una campanya que volem que sigui un nou impuls per enfortir les iniciatives hortícoles en marxa, a la vegada que ens permeti acollir en el sí de la Xarxa noves persones interessades en els horts urbans a Girona i Salt. Amb aquest temps de vida, hem pogut comprovar de primera mà que si bé són moltes les persones que troben interessant i necessari l’impuls de la horticultura “dins les muralles de la ciutat”, l’aïllament, el desconeixement de les iniciatives en marxa o l’esforç necessari per tirar endavant un hort fan difícil impulsar-los.

Amb el tret de sortida d’aquesta campanya, ens disposem a cridar aquestes persones, a acollir-les sota el paraigües de la Xarxa tot posant-les en contacte amb d’altes amb les mateixes inquietuds. I és que tan sols amb un grup reduït de persones, allò que semblava inabastable, de sobte pot tornar-se realitat. I aquí els horts en marxa, aquells que tantes alegries han donat els darrers mesos, són la nostra inspiració.

És l’hora d’esmolar les eines.

Campanya Mengem-nos la ciutat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s